Bauer Prilba Bauer 5100 SR

Bauer Prilba Bauer 5100 SR, červená, Senior, M, 55-60cm

Exkluzívne produkt Bauer Prilba Bauer 5100 SR, červená, Senior, M, 55-60cm od obľúbenej značky za prívetivú cenu 102.19 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť:
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Helma Bauer 5100 SR - novinka sezóny 2009/2010, je model strednej triedy, pohodlná a dobre vyzerajúca helma pre náročných hráčov všetkých kategórií so skvelým pomerom výkon/cena. 

Helma Bauer 5100 SR - novinka sezóny 2009/2010, je model strednej triedy, pohodlná a dobre vyzerajúca helma pre náročných hráčov všetkých kategórií so skvelým pomerom výkon/cena. 

Popis:

Obľúbená helma vďaka svojmu pohodlnému a kompaktnému tvaru. 

Helma je novo vybavená technológiou Hx-Sorb, ktorá úspešne kombinuje dve vrstvy vnútornej peny, helma pohodlná a bezpečná. 

Maximálna ochrana hlavy po celom obvode je realizovaná dvojvrstvovým materiálom z tvarovateľnej penovej výstelky, ktorá zaistí elimináciu tlakov helmy na hlavu a strategicky rozmiestnené mäkšie zóny, ktoré sa natvarujú presne podľa tvaru hlavy a zaistia pevné usadenie a dokonalý komfort. 

V prednej časti helmy av oblasti tylu sa nachádza mnoho ventilačných otvorov, ktoré odvádzajú prebytočnú vlhkosť smerom von. 

Oblasť ucha je bezpečne chránená silným priehľadným plastom, ktorý je z vnútornej strany obložený ergonomicky navrhnutými chráničmi, uši nikde netlačia a nijako neznižujú schopnosť vnímať hru. 

Spoľahlivé usadenie helmy a integrovaný mechanizmus, vďaka ktorému je možné rýchlo a efektívne prispôsobiť veľkosť helmy.

Systém je realizovaný pomocou drobných páčok po stranách helmy, ktoré stačí uvoľniť, upraviť helmu na požadovanú veľkosť, a opäť zaistiť.

Veľkosť helmy je individuálne nastaviteľná jednoduchým stlačením odklápacieho plastového zámku, ktorý je umiestnený na boku. 

Helma je vybavená poistným textilným remienkom, ktorý sa jednoducho pricvakne, remienok pod bradou sa dá voliteľne skracovať a predlžovať.

 

Kotva tabulky velikostí

 

 

Další parametry Bauer Prilba Bauer 5100 SR, červená, Senior, M, 55-60cm

  • EAN: 680680010379
  • Cena: 101.98 € EUR
  • Výrobce: Bauer

Podobné produkty

Bauer Prilba Bauer 5100 SR, červená, Senior, M, 55-60cm

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Bauer

od kvalitnej značky Bauer - tento artikel je v tento okamih za výhodnú cenu 102 € . Ponuku e-shopu pre vás pripravuje tím odborníkov. NEPLAŤTE dopravné a balné, ponuka platí pre objednávky v hodnote nadkorún. Ak budete spokojní, odporučte nás prosím svojim známym.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna: 8 €
  • DPD: 10 €
  • DPD pickup: 8 €
Platba

  • Dobierka: 3 €
  • Kartou on-line: zadarmo
  • Platba prevodom: zadarmo