Bauer Brankárska hokejka Bauer GSX S20 INT

Bauer Brankárska hokejka Bauer GSX S20 INT, Intermediate, 23", P31, L

Jedinečná ponuka Bauer Brankárska hokejka Bauer GSX S20 INT, Intermediate, 23", P31, L od výrobcu za výhodnú cenu 130.59 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť:
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Novinkou v brankárskom svete značky Bauer je nová rada Bauer GSX. Ideálny nový model pre amatérskeho brankára alebo do mládežníckych kategórií
Novinkou v brankárskom svete značky Bauer je nová rada Bauer GSX. Ideálny nový model pre amatérskeho brankára alebo do mládežníckych kategórií. Chceli sme sa ubezpečiť, že hokejka bude mať podobný vzhľad ako Vapor s podobným tvarom. Tvar Vapor sme držali hlavne na pádle a aktualizovali sme ho aj na čepeľ s technológiou Aerolite pre lepšiu rovnováhu, odolnosť a úsporu hmotnosti.

 

 

 

Hokejka GSX kategorie Intermediate s čepelí na pravou stranu pro držení hokejky v levé ruce je ideální volbou pro výkonnostní mládežnické brankáře, kteří hledají přechodovou hokejku mezi juniorskou a seniorskou velikostí.

Hokejka má ergonomicky tvarované pádlo ze sklolaminátu, které je obaleno v karbonu i čepel má sklolaminátovou konstrukci.

Řada GSX není ani Supreme ani Vapor, ale je to kompletní nová řada, která spojuje to nejoblíbenější z obou dvou rodin. V tomto případě se jedná o profi vzhled Vaporek a tvar hokejek Supreme.

Další parametry Bauer Brankárska hokejka Bauer GSX S20 INT, čierna, Intermediate, 23", P31, L

  • EAN: 688698415414
  • Cena: 129.66 € EUR
  • Výrobce: Bauer

Podobné produkty

Bauer Brankárska hokejka Bauer GSX S20 INT, Intermediate, 23", P31, L

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Bauer

od producenta Bauer - tento artikel nakupujte v práve prebiehajúcej akcii za 130 € . ceny a dodacie lehoty tlačíme stále dolu. NEPLAŤTE dopravné a balné, ponuka platí pre objednávky v hodnote nadkorún. Zaraďte sa medzi spokojných klientov.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna: 8 €
  • DPD: 10 €
  • DPD pickup: 8 €
Platba

  • Dobierka: 3 €
  • Kartou on-line: zadarmo
  • Platba prevodom: zadarmo