Bauer Korčule Bauer Chamonix Glides S24 SR

Bauer Korčule Bauer Chamonix Glides S24 SR

Tradičný bestseller, Bauer Korčule Bauer Chamonix Glides S24 SR od populárneho výrobcu teraz za cenu 102.94 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť:
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Korčule Bauer Chamonix Glides S24 SR sú ideálne pre korčuliarov, ktorí hľadajú väčšie pohodlie počas dňa stráveného na ľade s priateľmi alebo rodinou.

Korčule Bauer Chamonix Glides S24 SR sú ideálne pre korčuliarov, ktorí hľadajú väčšie pohodlie počas dňa stráveného na ľade s priateľmi alebo rodinou.

Popis:

Anatomicky tvarovaná štvrtina škrupiny korčúľ poskytuje pohodlné a priliehavé nosenie, ktoré umožňuje korčuliarom zostať na ľade dlhšie bez toho, aby sa im vytvorili pľuzgiere. Ponúka tiež vynikajúcu oporu chodidla, čím pomáha predchádzať zraneniam pri prípadných pádoch.
Hoci tieto korčule nie sú určené na vysokovýkonné korčuľovanie, ich dobre padnúci dizajn umožňuje korčuliarom efektívnejší pohyb na ľade, čím sa zvyšuje ich pôžitok z korčuľovania a bezpečnosť.
Materiál podšívky „ARTIC WARM“ udržiava nohy v teple dlhší čas, čo je užitočné najmä na vonkajších klziskách a v chladnom počasí. Tento materiál podšívky tiež odvádza pot a vlhkosť, čím udržiava nohy v suchu a poskytuje optimálne pohodlie. S týmito korčuľami sa korčuliari môžu sústrediť na zábavu bez obáv z chladu.
Okrem estetického vzhľadu rebrovaný pletený golier zlepšuje prispôsobenie členku, ponúka lepšiu oporu a dodatočné teplo.
Ploché šnúrky sa ľahko zaväzujú, čo umožňuje korčuliarom rýchlo sa pripojiť k svojej skupine na ľade. K dispozícii sú aj očká „J-hook“ na rýchlejšie a efektívnejšie šnurovanie.
Korčuliari strávia viac času na ľade a menej času úpravou korčúľ.
Nože sa dodávajú vopred nabrúsené na polomer 1/2“, takže korčuliari si môžu korčule okamžite nasadiť a užiť si prvú jazdu na ľade.

 

Kotva tabulky velikostí

 

Další parametry Bauer Korčule Bauer Chamonix Glides S24 SR

  • EAN: 688698669664
  • Cena: 103.15 € EUR
  • Výrobce: Bauer

Podobné produkty

Bauer Korčule Bauer Chamonix Glides S24 SR

Ďalšie produkty od značky

Bauer

od top značky Bauer - tento hit môžete získať extra výhodne za 103 € . Vybírejtee tovar v akcii z pohodlia vášho domova. Ak nechcete platiť dopravu, stačí vytvoriť objednávku v minimálnej hodnote Sk. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna: 8 €
  • DPD: 10 €
  • DPD pickup: 8 €
Platba

  • Dobierka: 3 €
  • Kartou on-line: zadarmo
  • Platba prevodom: zadarmo